Results 1 to 8 of 8

Thread: SM-G973F - UK(BTU) firmware instead of Italy(ITV)

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2019
    Posts
    9

    SM-G973F - UK(BTU) firmware instead of Italy(ITV)

    Hello,
    yesterday I downloaded the latest android 10 firmware (G973FXXS9DTK9 - G973FOXM9DTJB) for my Galaxy S10 (SM-G973). The installation went well but the country was UK(BTU) instead of Italy(ITV). Today I tried again with the latest version of android 11 (G973FXXU9EUA4 - G973FOXM9EUA4), but the result is the same (UK(BTU) instead of Italy(ITV)). Originally the phone was Italy(TIM)(TIM). What can I do to put it in Italy(ITV) ?

  2. #2
    Administrator
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    9,633
    Quote Originally Posted by IlNome View Post
    Hello,
    yesterday I downloaded the latest android 10 firmware (G973FXXS9DTK9 - G973FOXM9DTJB) for my Galaxy S10 (SM-G973). The installation went well but the country was UK(BTU) instead of Italy(ITV). Today I tried again with the latest version of android 11 (G973FXXU9EUA4 - G973FOXM9EUA4), but the result is the same (UK(BTU) instead of Italy(ITV)). Originally the phone was Italy(TIM)(TIM). What can I do to put it in Italy(ITV) ?
    Hi there

    Could you go to Software Info on your device, screenshot it from top to bottom and post it here?

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2019
    Posts
    9
    Click image for larger version. 

Name:	Screenshot_20210207-195324_Settings.jpg 
Views:	14 
Size:	369.9 KB 
ID:	16843

  4. #4
    Administrator
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    9,633
    Quote Originally Posted by IlNome View Post
    Click image for larger version. 

Name:	Screenshot_20210207-195324_Settings.jpg 
Views:	14 
Size:	369.9 KB 
ID:	16843
    Thank you for your screenshot

    BTU is the default CSC for Multi-CSC OXM. The product-code of your device is TIM. TIM is NOT part of Multi-CSC OXM.

    Because of this, you can't get the desired CSC ITV, and your device is set to the default CSC of Multi-CSC OXM: BTU

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2019
    Posts
    9
    Thanks for the clarifications. Can i continue to use the phone normally (like when it was Italy(TIM))?

  6. #6
    Administrator
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    9,633
    Quote Originally Posted by IlNome View Post
    Thanks for the clarifications. Can i continue to use the phone normally (like when it was Italy(TIM))?
    If you don't have problems now with the current installed firmware...

    But: why did you flash firmware yourself in the first place?

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2019
    Posts
    9
    I flash it to have android 11, because with Italy(TIM) it hasn't arrived yet.

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2019
    Posts
    9
    Quote Originally Posted by henklbr View Post
    If you don't have problems now with the current installed firmware...
    For now it seems to work normally

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •