Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 20 of 20

Thread: Firmware help - SM-G975U att to tmobile

  1. #11
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2020
    Posts
    1
    I'm gonna give it to you straight. I have SM-G975U on AT&T. Started using not long ago so I tried everything on the internet just to update it didn't work. The only way around it is to download the latest firmware and flash it with it. If you don't wanna loose your data on the phone sure don't worry there's a way around it. You can DM me in this forum if you need help

  2. #12
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    6
    i believe that if your ATT phone is paid off,
    you can request ATT to "unlock" phone, not simm.
    they will send you a code and how to unlock phone.
    Then install the TMO simm in phone and turn on phone

  3. #13
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    6
    i believe that if your ATT phone is paid off,
    you can request ATT to "unlock" phone, not simm.
    they will send you a code and how to unlock phone.
    Then install the TMO simm in phone and turn on phone
    the phone will request you to enter code upon start up

  4. #14
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2021
    Posts
    2
    I am new here. I don't know how to DM here. I have an unlocked AT&T s10+, now with Verizon. I have had no updates. I have read all the steps about "flashing". It is very Greek to me. Any suggestions?
    Thank you.

  5. #15
    Premium Member
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    9,631
    Quote Originally Posted by crabby73 View Post
    I am new here. I don't know how to DM here. I have an unlocked AT&T s10+, now with Verizon. I have had no updates. I have read all the steps about "flashing". It is very Greek to me. Any suggestions?
    Thank you.
    Hi there

    Could you go to Software info on your device, screenshot it from top to bottom and post it here?

  6. #16
    Junior Member
    Join Date
    May 2016
    Posts
    19
    I have got the code and unlocked ATT S10+. I am in Australia (bought through Ebay). How can I upgrade UI and Android?

  7. #17
    Premium Member
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    9,631
    Quote Originally Posted by AkashS04 View Post
    I have got the code and unlocked ATT S10+. I am in Australia (bought through Ebay). How can I upgrade UI and Android?
    Hi there

    You don't have to ask the same question several times...

    I already answered your question in your 1st post

  8. #18
    Junior Member
    Join Date
    May 2016
    Posts
    19
    Hi. I posted the screenshot as you suggested in original thread. Can you please suggest. Thanks.

  9. #19
    Junior Member
    Join Date
    May 2016
    Posts
    19
    Device is AT&T but I am using it in Australia and Telstra Network. So no way to upgrade the firmware? I posted with the device details but no reply at all from anyone.

  10. #20
    Junior Member
    Join Date
    May 2016
    Posts
    19
    I thought it's active site. Seems it's nothing like that.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •