Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Need help in updating the Security Patch for S10+ in Singapore

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2020
    Posts
    6

    Need help in updating the Security Patch for S10+ in Singapore

    Hi,
    How can I update the Latest security patch for Samsung Galaxy S10+ in Singapore?
    My phone is not detecting the update automatically.

  2. #2
    Administrator
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    6,496
    Quote Originally Posted by goelanoop [ Login above or register to see download links. ]
    Hi,
    How can I update the Latest security patch for Samsung Galaxy S10+ in Singapore?
    My phone is not detecting the update automatically.
    Hi there

    Could you go to Software Info on your device, screenshot it from top to bottom and post it here?

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2020
    Posts
    6
    [ Login above or register to see download links. ]

  4. #4
    Administrator
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    6,496
    Quote Originally Posted by goelanoop [ Login above or register to see download links. ]
    [ Login above or register to see download links. ]
    No, I meant "Software/Firmware info"...

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2020
    Posts
    6
    [ Login above or register to see download links. ]

  6. #6
    Administrator
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    6,496
    Quote Originally Posted by goelanoop [ Login above or register to see download links. ]
    [ Login above or register to see download links. ]
    Thanks for your screenshots...

    Do you've experience flashing firmware yourself?

    Have you tried already via SmartSwitch for PC?

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2020
    Posts
    6
    [ Login above or register to see download links. ]

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2020
    Posts
    6
    Hey,
    Nopes, I don't have experience in that neither I have tried using SmartSwitch, but If you can tell me the steps, I can do that.

  9. #9
    Administrator
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    6,496
    Quote Originally Posted by goelanoop [ Login above or register to see download links. ]
    Hey,
    Nopes, I don't have experience in that neither I have tried using SmartSwitch, but If you can tell me the steps, I can do that.
    SmartSwitch for PC: [ Login above or register to see download links. ]

    Install on your PC, run it, connect your device to your PC with the ORIGINAL USB-cable

  10. #10
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2020
    Posts
    6
    Hi,
    Even The smart switch is not detecting the new software update.
    It says your device is up-to date.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •