Results 1 to 5 of 5

Thread: need t230 xeo pit file - please help

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2016
    Posts
    3

    need t230 xeo pit file - please help

    Hi
    please help. I broke partition on my tab t230 8gb (not t230NU).
    After recovery from 4 files stock rom (german) via odin my tab can't mount efs partition (invalid arguments) and goes to factory mode.
    Not working full wipe or factory reset. Not working changing factorymode file from on to off (where no this file - can't create; disappears after reboot).

    Will help pit file for rebuid all partitions?

    I want to flash polish rom for this tablet. do i need pit file for xeo region or any?

    Please help.
    P.S. Can I get from you 4 files full rom for XEO region???
    Last edited by adam0987; 06-11-2016 at 23:15.

  2. #2
    Super Moderator
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    2,519
    hello
    you can install a one file firmware with pit file ( same as 4 files )

    firmware SM-T230/XEO/T230XXU0AOD2/T230XEO0AOD3/T230XXU0AOD2/T230XXU0AOD2
    [ Login above or register to see download links. ]

    pit for XEO:

    SM-T230 XEO
    DEGASWIFI.pit
    [ Login above or register to see download links. ]


    regards

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2016
    Posts
    3
    Hello

    Thanks for pit file but still no work
    After flash pit file and xeo 1 file tablet stuck on samsung logo and nothing happend.
    I compare 1 file and 4 files roms and 1file rom missing nvm.img and param.lsf and inside 4files is pit file.
    And after wipe all tablet and boot into recovery still first error is:
    "E:/failed to mount /efs (invalid arument)
    E:/failed to mount /efs (invalid arument)"
    Is this because nvm.img missing??

    P.S. when flash german 4 file rom tablet is work but in factory mode (same error "E:/failed to mount /efs (invalid arument)" )
    can you help me repair efs partition?

    Please help

    regards

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    41,803
    Is this because nvm.img missing??
    No.
    See if this helps:
    [ Login above or register to see download links. ]


    Is your tablet in Factory Mode?
    [ Login above or register to see download links. ]

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2016
    Posts
    3
    Thank you for help.
    My tab is working now.

    First i change data partition ext4 to ext2 and xeo rom work now.
    Next i needed to mount efs partition but there was no block mmcblk0p4 linked to efs. Mke2fs and mount was help. And when i turn off factorymode via your link. Big Thanks.

    regards

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •