Page 5 of 24 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 41 to 50 of 240

Thread: HOT All Bada 2.0 firmwares January

  1. #41
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    23
    Quote Originally Posted by greg.stephen View Post
    Thanks Frazor.
    I'm noob, I have s8500 FR with Bouygues Telecom. Kies said nothing about Firmware => S8500BOGKG1.
    Maybe I have to wait...lol

    Another question, my wife is under Orange Telecom and when I put her card in my S8500 it's locked.
    If I install => Firmware: S8500XXLA1_S8500OXXLA1_ORC France. She could put her card in my S8500?

    Sorry for theses noob questions.
    Thanks
    Steph
    i'm not sure, but if you put her card in your phone, and it not caught signal, maybe your phone has subset and network locks, thats mean that you can't flash the device.
    Have you flashed the phone above? Maybe you should check the locks (*#7465625#)

  2. #42
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    159
    Click image for larger version. 

Name:	20120127141400.jpg 
Views:	139 
Size:	93.4 KB 
ID:	1285

    Thanks drokr.
    Only Network Lock is on or maybe only is off .

    No, never flashed only Kies => 1.02 to 1.2.
    Last edited by greg.stephen; 27-01-2012 at 14:18.

  3. #43
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    23
    Quote Originally Posted by greg.stephen View Post
    Thanks drokr.
    Only Network Lock is on.

    No, never flashed only Kies => 1.02 to 1.2.
    Then you should not flash, your phone be blocked. You can remove blocks trough Internet, there are webpages that work on that and the payment is by paypal, it's works, I know a tutorial but is in spanish..

  4. #44
    Administrator
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    1,211
    Quote Originally Posted by greg.stephen View Post
    Thanks Frazor.
    I'm noob, I have s8500 FR with Bouygues Telecom. Kies said nothing about Firmware => S8500BOGKG1.
    Maybe I have to wait...lol

    Another question, my wife is under Orange Telecom and when I put her card in my S8500 it's locked.
    If I install => Firmware: S8500XXLA1_S8500OXXLA1_ORC France. She could put her card in my S8500?

    Sorry for theses noob questions.
    Thanks
    Steph
    Yes, you have a network lock! Write in this section and open a new thread or contact 123unlock via PM. He unlocks your phone.
    Than you are able to put all cards in the unlcked phone!

    P.S. Branded firmwares are a big problem on every phone, because the updates are coming too slow, so maybe you must wait longer or not. We don`t know yet..

  5. #45
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    159
    Thanks I did it.
    I think I 'll flash it when I'll buy the Samsung S3

  6. #46
    Administrator
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    1,211
    Lol

  7. #47
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    9
    Are
    - Music recognition
    - Image editor
    - Fixed error in browser - Memory full
    available?

  8. #48
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    670
    Ghz release up 1000 ?

  9. #49
    Member
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    95
    8530 Official released for Turkey..

  10. #50
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    26
    No. CPU is at 800-850MHz.
    Browser performance is the same (tested with BrowserMark and SunSpider).
    CPU usage while browsing menus is still around 15% so battery life is likely to be similar to KL6.

    So far it looks like KK7 and KL6- no visible differences/improvements.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •