Page 21 of 23 FirstFirst ... 111920212223 LastLast
Results 201 to 210 of 222

Thread: Reliance JIO on S7 Edge VoLTE not working

  1. #201
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    41,793
    Quote Originally Posted by temper12 [ Login above or register to see download links. ]
    I have a Samsung G920I with TPA CSC code.

    Am not able to see VoLTE option for Rel Jio.

    Can I change the CSC to INS/INU ?

    What all files will be required ?
    Download and install this firmware with Odin.
    [ Login above or register to see download links. ]

    Instructions areally on the download page.

  2. #202
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2016
    Posts
    5
    Do you have any faster download link ? This will take ages to download.

    Alternatively I have G920IDVU3EPC7 / G920IODD3EPC1 / INS downloaded. Can I use this version ? Will I then be able to update to latest version via OTA ?

    Also do I need to flash any PIT file ?

  3. #203
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2016
    Posts
    2
    If I change to INS stock firmware using Odin, will it trip KNOX and void warranty? Below are more details of my actual problem.

    I have S7 egde G935FD. CSC is MID (Iraq) but I stay in India and want to use Jio's Volte. I have read this entire thred and understand that if I flash the India stock firmware using Odin and clear cache / reset from recovery then I will be able to use Volte on my phone. But will it trip KNOX even though it''s a stock firmware?

  4. #204
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2016
    Posts
    1
    I CAN FIX THE PHONE Jio S7, PLEASE VISIT THE LINK BELOW. HOW TO CORRECT Hanphone jio s7
    Last edited by greenman; 07-11-2016 at 11:18. Reason: Link removed as information on this site

  5. #205
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2016
    Posts
    6
    Why shouldn't install an indian firmwere.....plz tell me

  6. #206
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2016
    Posts
    5
    Do you have any faster download link ? This will take ages to download.

    Alternatively I have G920IDVU3EPC7 / G920IODD3EPC1 / INS downloaded. Can I use this version ? Will I then be able to update to latest version via OTA ?

    Also do I need to flash any PIT file ?

  7. #207
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    41,793
    Quote Originally Posted by shaikhnaif2 [ Login above or register to see download links. ]
    If I change to INS stock firmware using Odin, will it trip KNOX and void warranty? Below are more details of my actual problem.

    I have S7 egde G935FD. CSC is MID (Iraq) but I stay in India and want to use Jio's Volte. I have read this entire thred and understand that if I flash the India stock firmware using Odin and clear cache / reset from recovery then I will be able to use Volte on my phone. But will it trip KNOX even though it''s a stock firmware?
    Installing an official Samsung firmware from Sammobile will not trip Knox.

  8. #208
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    41,793
    Quote Originally Posted by hussain349 [ Login above or register to see download links. ]
    Why shouldn't install an indian firmwere.....plz tell me
    Have you looked for an India firmware for your phone?
    Look here:
    [ Login above or register to see download links. ]

  9. #209
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    41,793
    Quote Originally Posted by temper12 [ Login above or register to see download links. ]
    Do you have any faster download link ? This will take ages to download.

    Alternatively I have G920IDVU3EPC7 / G920IODD3EPC1 / INS downloaded. Can I use this version ? Will I then be able to update to latest version via OTA ?
    No this is 8 updates behind and so you will not get an OTA

    Also do I need to flash any PIT file ?
    The S7 firmware has a PIT file in the CSC.
    See here how to install:
    [ Login above or register to see download links. ]

  10. #210
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2016
    Posts
    6
    Now my question is am going to installing an Indian firmware any damage or harmfull then after get lte/volte support on my device???

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •