Page 13 of 23 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast
Results 121 to 130 of 222

Thread: Reliance JIO on S7 Edge VoLTE not working

  1. #121
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2016
    Posts
    3
    I am facing same issue, buy I am having samsung galaxy s7 active, with no root so far.

    Sent from my SAMSUNG-SM-G891A using Tapatalk

  2. #122
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    41,792
    To get Reliance Jio VoLTE you need a phone that is supported - your AT&T S7 Active is not supported.

    You will have to use the MyJio app.

  3. #123
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2016
    Posts
    28
    i have s7 edge at&t SM-G935A (snapdragon 820) , can i still install indian firmware on it... besause indian version have exonos processor..

  4. #124
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2016
    Posts
    28
    can i install SM-G935U (unlocked )on my s7 edge AT&T SM-G935A
    does it helps enable volte support... my at&t don't have volte please help ...
    suggest any other firmware for volte ...
    Last edited by mandarj; 11-10-2016 at 20:30.

  5. #125
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    41,792
    Installing G935u will not help with connecting to the Reliance Jio VoLTE service.
    You need an India firmware installed, and this is not possible with your Phone.

  6. #126
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2016
    Posts
    18

    JIO 4G VOLTE calling is not working in galaxy a5

    JIO 4G VOLTE calling is not working in galaxy a5 .my phone is sm-a500fu with latest version from (DDE) germany.

  7. #127
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2016
    Posts
    28
    thank you for your help.. it means i can install G935U , to get rid of at&t bloatwares,can i?

  8. #128
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    41,792
    Quote Originally Posted by mandarj [ Login above or register to see download links. ]
    thank you for your help.. it means i can install G935U , to get rid of at&t bloatwares,can i?
    Check out the discussion here:
    [ Login above or register to see download links. ]

  9. #129
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2016
    Posts
    18

    How to change my csc to india

    Now my phone galaxy A5(SM-A500FU)not support to call through VOLTE in jio.Now my phone was running the firmware from germany.

  10. #130
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    41,792
    Quote Originally Posted by Naseem erayassan [ Login above or register to see download links. ]
    Now my phone galaxy A5(SM-A500FU)not support to call through VOLTE in jio.Now my phone was running the firmware from germany.
    Your phone is only supported through the MyJio app.
    To get VoLTE you need to install an India INS firmware.
    This is not possible on your phone.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •