Results 1 to 8 of 8

Thread: Lag in the lock screen

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    6

    Lag in the lock screen

    Hello, since 3 days I have this lag: Sometimes when I lock the phone and after 2 seconds I wake up that, the phone has a lag and I can't to unlock because the screen is black... But after some attemp the screen is turn on. This problem is so annoying. Help me, I don't know what to do.

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    41,789
    Start by putting into Recovery mode and wipe cache then wipe data/factory reset.

    If this does not improve the problem then reinstall the firmware either with Odin or SmartSwitch.
    [ Login above or register to see download links. ]

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    6
    I do it. Before i was out with 5 C the problem was there, now at home doesn't exist. For security i do the factory reset.

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    6
    Good... The factoring reset didn't correct the lag. What I should to do now? I don't want to send my phone to Samsung 😕

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    41,789
    Quote Originally Posted by antokz97 [ Login above or register to see download links. ]
    Good... The factoring reset didn't correct the lag. What I should to do now? I don't want to send my phone to Samsung 
    If the factory reset did not resolve your problem then your firmware needs to be reinstalled.
    Use SmartSwitch if possible - if SS will not work for you then download firmware and install with Odin.

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    6
    Really? But i haven't the root...

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    41,789
    Quote Originally Posted by antokz97 [ Login above or register to see download links. ]
    Really? But i haven't the root...
    What has root got to do with it?
    You do not need root to use SmartSwitch or install firmware with Odin. .

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    6
    There is a problem, I have ubuntu. Smart witch is only for mac and Windows, but not for Linux...

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •