Results 1 to 9 of 9

Thread: Problem with 3g connection

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    5

    Problem with 3g connection

    hi
    I have a samsung galaxy s4 lte(i9505 ap&cp i9505xxufnb9 csc i9505oxxfnb2 tph,) and I can't access to 3g connection out of my current city in my country(morocco)and i have this notification "selectred network 'carriername unavailable' , i flashed my s4 using the rom of spain vodafone because s4 of my sister can use 3g but it didn't work , i tried also the flashed with the rom of emirate because is the only country using the 4g now and i failed, and i flashed many modem and i failed again
    plz help me and thank you for your attention and sorry for my english

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    41,789
    Ok.
    Can we find out hwre your firmware is now???
    Install this app and post:
    Original CSC
    Product Code
    PDA version
    CSC version
    Baseband version
    Android version

    Also check your IMEI is the same as under the battery (Do Not Post your IMEI)

    [ Login above or register to see download links. ]

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    5
    ok
    original csc : tph
    product code : not active
    pda i9505xxufnb9
    csc version : i9505oxxfnb2
    baseband version : i9505xxufnb9
    android version : 4.4.2
    imei is ok
    Last edited by zeronoid007; 14-08-2014 at 21:20. Reason: error

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    41,789
    Quote Originally Posted by zeronoid007 [ Login above or register to see download links. ]
    ok
    original csc : tph
    product code : not active
    pda i9505xxufnb9
    csc version : i9505oxxfnb2
    baseband version : i9505xxufnb9
    android version : 4.4.2
    imei is ok
    Try installing the latest TPH firmware:
    [ Login above or register to see download links. ]

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    41,789
    Have you received the APN settings (Access Point Names) for your network data?
    You need the correct APN to get a data service.

    Check in Settings > Mobile Networks > Access Point Names.
    Here you should have your network with a green spot next to it.

    Check your APN settings with your sisters by pressing the APN.

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    5
    i'm downloading the firmware
    Last edited by zeronoid007; 14-08-2014 at 23:55.

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    5
    i have the same problem after the flash this is crazy and i forget to tell you i have the notification when i use only 3g and before entring the code pin
    Last edited by zeronoid007; 15-08-2014 at 10:34.

  8. #8
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    41,789
    Quote Originally Posted by zeronoid007 [ Login above or register to see download links. ]
    i have the same problem after the flash this is crazy and i forget to tell you i have the notification when i use only 3g and before entring the code pin
    Do you have your network APN set correctly?
    See my post #5

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    5
    Quote Originally Posted by greenman [ Login above or register to see download links. ]
    Do you have your network APN set correctly?
    See my post #5
    the apn is correct i check it with the carrier , i tried to use sim of other carrier and i lose the connect with network(3g and now 2g) , maybe my s4 is simlocked???

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •