Results 1 to 10 of 11

Thread: galaxy ace gt-s5830i - bootlooping after firmware instal

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2014
    Posts
    4

    galaxy ace gt-s5830i - bootlooping after firmware instal

    Hi

    Any advice on the following problem....

    Phone was bootlooping so I sucessfully downloaded firmware via odin v3.07 (v3.09 failed).
    cache cleared and factory reset, reboot but phone is still bootlooping at samsung logo.

    What to do next?

  2. #2
    Member
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    74
    Quote Originally Posted by newby101 [ Login above or register to see download links. ]
    Hi

    Any advice on the following problem....

    Phone was bootlooping so I sucessfully downloaded firmware via odin v3.07 (v3.09 failed).
    cache cleared and factory reset, reboot but phone is still bootlooping at samsung logo.

    What to do next?
    Flash with Odin3 v1.87

    Did you used a single PDA package for flashing or a multi-csc package???

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2014
    Posts
    4
    Ok I tried that a couple of times but it failed. The package is the one downloaded from this site - single?

    Any other ideas?

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    14
    Just download multiple firmware from here [ Login above or register to see download links. ] password: jakub
    Flash it Via Odin and use RE-PARTITION file .PIT, after finish flash wipe data and cache, rebbot. That unbrick Your Ace "i"
    EDIT: Of course You must have USB Debbuging unable in setting Your phone.

  5. #5
    Super Moderator
    Join Date
    May 2013
    Posts
    1,594
    Disable antivirus
    Try different version of odin --> v1.87 to above
    Use the usb port behind the cpu
    Do not use an usb Hub
    no need to use a pit file


  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2014
    Posts
    4
    Thanks for advice - have tried above and get pass on Odin but problem continues. The only thing I can't confirm is usb debugging enabled on phone as can't turn phone on! Did note following message when rebooting in recovery mode: E failed to mount data invalid (invalid argument). Does that shed light on the problem?

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    41,793
    Quote Originally Posted by newby101 [ Login above or register to see download links. ]
    Thanks for advice - have tried above and get pass on Odin but problem continues. The only thing I can't confirm is usb debugging enabled on phone as can't turn phone on! Did note following message when rebooting in recovery mode: E failed to mount data invalid (invalid argument). Does that shed light on the problem?
    Try flashing a bootloader in Odin.
    See this link - bootloader download in:
    3. How to Unbrick Ace 5830i / How to use odin

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    1
    I had the same problem . Use this to 100% fix:
    [ Login above or register to see download links. ]

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    1
    could you fix the link on 4shared because it is broken. Thank you!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •