PDA

View Full Version : [General] Watch Active Blood Pressure



Mouaz10
30-09-2019, 11:39
Hello,

I have tried several times but never manage to see My BP Lab on the Galaxy Store (Galaxy S10e)

With a VPN, I got the US store but without my bp lab for watch

Do someone manage to get the BP Lab work on Galaxy Watch Active outside the USA ?

Hokuto34
17-10-2019, 08:15
yes in France, with apk like apkmirror, but My BP Lab don't seem working for now, they want to ask you many many question by day each day, during a long time..... so I don't use it !

kasieneill
13-10-2021, 10:25
yes in France, with apk like apkmirror, but My BP Lab don't seem working for now, they want to ask you many many question by day each day, during a long time..... so I don't use it ! slope game (https://slopegame3d.com)

I had the same thought.

among1
18-10-2021, 05:34
You have some interesting points in this article. I would never have reviewed any of this if I hadn't come across this. Thanks!.
cookie clicker (https://cookieclicker4.com)