PDA

View Full Version : [Firmware] SM-T210 - Is country change possible?



www222
31-03-2014, 18:16
My Sm-T210 has come from Spain as a gift from my friend..I live in Turkey.. i can change system language as Turkish..it's ok..but i cant use some samsung stock apps (music hub,video hub, samsung link etc)..because of regional limitations..

can i change its spanish firmware to turkish firmware?Does doing this cause an error on Android..Is there any regional hw differences)? Can i flash turkish rom to my spanish tab?:o:D

my current rom:

Model: SM-T210
Model name: GALAXY Tab3 7.0 Wi-Fi
Country: Spain
Version: Android 4.1.2
Changelist: 1256430
Build date: Tue, 19 Nov 2013 11:04:20 +0000
Product Code: PHE
PDA: T210XXAMKF
CSC: T210OXXAMK2
MODEM: T210XXAMKF

rom that i want to flash:

Model: SM-T210
Model name: GALAXY Tab3 7.0 Wi-Fi
Country: Turkey
Version: Android 4.1.2
Changelist: 1256430
Build date: Mon, 11 Nov 2013 14:12:17 +0000
Product Code: TUR
PDA: T210XXAMKA
CSC: T210HJVAML2
MODEM: T210XXAMKA

greenman
31-03-2014, 18:33
I cannot see any problem with doing this - but then I cannot see any advantages.
Your SM-T210 is a wifi Note 3, and the two firmwares have the same changelist.
Having no GSM function it should therefore not be affected by region as this is linked to mobile networks.

I root my phone to get rid of samsung hubs and then use the Play Store to install the apps that I want.

www222
31-03-2014, 19:30
I cannot see any problem with doing this - but then I cannot see any advantages.
Your SM-T210 is a wifi Note 3, and the two firmwares have the same changelist.
Having no GSM function it should therefore not be affected by region as this is linked to mobile networks.

I root my phone to get rid of samsung hubs and then use the Play Store to install the apps that I want.

Thanks a lot my friend..i decided to flash turkish rom..