PDA

View Full Version : [General] root



Warloon
17-03-2014, 19:04
how do i can have root right on my Sgt p-7310 как получить права админа?

Dychowski
17-03-2014, 19:54
how do i can have root right on my Sgt p-7310 как получить права админа?

Please find bellow an easy way to root the new Galaxy Tab 8.9:

1. Download and install the USB drivers from here:
http://www.samsung.com/us/support/do...GT-P7310MAAXAR

2. Transfer the attached file root.zip to the galaxy tab 8.9, this can be done in different way as follow:
* If you send an email to an actual email account on your galaxy tab with the attached file, just open the email on your galaxy tab 8.9 and saved the attached file under the SDCARD
* Using Samsung Kies tranfer the attached file to the Galaxy tab 8.9 under SDCARD
* Or the last way to do it using ADB as follow: adb push root.zip /sdcard/root.zip

3. Turn off the Galaxy Tab 8.9

4. Turn on holding Volume Down button (right side one) + power button for 15 sec, until two icons show up on the scree

5. Release buttons and press once Volume Down button (right side one) to select "Recovery Mode" is the little box icon

6. Now Select "Recovery Mode" pressing once Volume Up button (left side one)

7. Wait until "Recovery Mode" screen show up

8. Use Vol down or Vol up to select apply .zip from sdcard and press power button to select the option

9. Look for the file root.zip under the SDCARD and select it with power button

10. Apply root.zip

11. and then Reboot

12. Install SuperUSer from the market and DONE!

Here is root :
http://uploaded.net/file/jqozou1m

If you need CWM, please look here:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1312218

Warloon
17-03-2014, 21:38
thanks for quick answer, will try all of these later and reply. have no problem with English but still have with Polish. ;) i didn't know what language is valid...

Warloon
20-03-2014, 20:54
I cant download drivers
6109

and already have problem with Kies - couldn`t connect to PC.
Can I use another way to have a root, may be with Odin.

Dychowski
20-03-2014, 21:00
I cant download drivers
6109

This is my upload, news drivers usb special for you :-) :

http://uploaded.net/file/3x5teoq6

Warloon
20-03-2014, 21:47
This is my upload, news drivers usb special for you :-) :

http://uploaded.net/file/3x5teoq6

Sorry to disturb but this link is too hard for me, too many pages are opened. Can I ask to mail me this file: [email protected] ?

Dychowski
20-03-2014, 21:56
Sorry to disturb but this link is too hard for me, too many pages are opened. Can I ask to mail me this file: [email protected] ?

OK I have send for your mail....maybe though you will click buton THANKS after the left side :-) because this already the special help :-)

This is my server, must be good :
..... only for PM.

Warloon
20-03-2014, 22:00
OK I have send for your mail....maybe though you will click buton THANKS after the left side :-) because this already the special help :-)

OK, sorry I not often use forums and rules should be learned better :)

Dychowski
20-03-2014, 22:02
OK, sorry I not often use forums and rules should be learned better :)


but 1 thanks of not 1000 !! :-), I threw in You on my server in Germany and it has to OK be, gmail showed the mistake as always.. :-)

Warloon
20-03-2014, 22:13
download begin... Thanks all about. Will try and reply later.

Dychowski
20-03-2014, 22:21
download begin... Thanks all about. Will try and reply later.

OK I read all posts now I will know as situation and what you need :-)

Warloon
21-03-2014, 23:37
OK I read all posts now I will know as situation and what you need :-)

Install drivers, but still not work: Odin get failed...

Dychowski
21-03-2014, 23:44
Install drivers, but still not work: Odin get failed...

1/ Did you Switch off Kiess ?
2/ Did you switch off antyvirus ?
3/ Does Kies see tablet ?
4/ Did you try to alter the cable usb ?
5/Is the cable usb connected to the PC directly ? not to some hub ?

Warloon
21-03-2014, 23:54
1/ Did you Switch off Kiess ?
2/ Did you switch off antyvirus ?
3/ Does Kies see tablet ?
4/ Did you try to alter the cable usb ?
5/Is the cable usb connected to the PC directly ? not to some hub ?

1. Yes, uninstall and clean the registry
2. Yes, turn off my Avast 10 min.
3. No, before uninstall he didnt
4.Yes, try another port, but PC didnt install drivers properly. Proper install on only one port.
5. Have no hub.

Write down Odin v.3.07 - NAND write start and I wait at least 5 min without any activity...

Dychowski
22-03-2014, 00:01
Odin 3.07 ????, download and taste Odin for you model, Odin 1.85 :D
You have model P7310 ?

Warloon
22-03-2014, 00:09
Odin 3.07 ????, download and taste Odin for you model, Odin 1.85 :D
You have model P7310 ?

Already tasted, didnt work:
"<ID:0/022> File analysis..
<ID:0/022> SetupConnection..
<ID:0/022> Initialzation..
<ID:0/022> Get PIT for mapping..
<ID:0/022> Firmware update start..
<ID:0/022> recovery.img.md5
<ID:0/022> NAND Write Start!!
<ID:0/022>
<ID:0/022> Complete(Write) operation failed.
<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)"

Dychowski
22-03-2014, 00:13
Please look on screen here :

only PM for friend :-)

If you have transports among tablet and Odin, do you see the yellow square in section ID you:COM, see him in Odin ?

Warloon
22-03-2014, 00:22
Please look on screen here :

.........

If you have transports among tablet and Odin, do you see the yellow square in section ID you:COM, see him in Odin ?

Yes I do
6117

Dychowski
22-03-2014, 00:26
We have this OK the small success already :-)
Were you installing a lot of firmware ? and what having you in this moment exactly write ?

Warloon
22-03-2014, 00:32
We have this OK the small success already :-)
Were you installing a lot of firmware ? and what having you in this moment exactly write ?

I write a ClockworkMod_Recovery to force Tablet seen sdcard in recovery because until then:
"choose a package to install:
/sdcard

../"
and down:
"E:unknown volume for path [/sdcard]"

Dychowski
22-03-2014, 00:37
I write a ClockworkMod_Recovery to force Tablet seen sdcard in recovery because until then:
"choose a package to install:
/sdcard

../"
and down:
"E:unknown volume for path [/sdcard]"

Does These market google play work ? so install app - Samsung Phone Info
https://play.google.com/store/apps/details?id=org.vndnguyen.phoneinfo
I have to know what you have rom, Product code, CSC, PDA.
You installing a lot of firmware ?

Warloon
22-03-2014, 12:02
Does These market google play work ? so install app - Samsung Phone Info
https://play.google.com/store/apps/details?id=org.vndnguyen.phoneinfo
I have to know what you have rom, Product code, CSC, PDA.
You installing a lot of firmware ?
Market is working, use him not often but regular. Some program was installed by MGP...
What have i do after install your link?

Its begun after trying to thetering my tablet to mobile phone - all wrote to must have root, and as usual want to make system faster - upgrade, update and up to date :)

Dychowski
22-03-2014, 13:44
Market is working, use him not often but regular. Some program was installed by MGP...
What have i do after install your link?

Its begun after trying to thetering my tablet to mobile phone - all wrote to must have root, and as usual want to make system faster - upgrade, update and up to date :)

If I have You to help, then read I ask for what I asked.... I have to what know you have may to know in tablet what advise You.
I will be in the evening this I will help, now time for my children :-)

Warloon
22-03-2014, 14:00
rom - could`n find this parameter
Product code - field is empty
CSC - XEU UK & Ire version P7310OXAAKF1
PDA - P7310XXKF1

Dychowski
22-03-2014, 14:08
rom - could`n find this parameter
Product code - field is empty
CSC - XEU UK & Ire version P7310OXAAKF1
PDA - P7310XXKF1


OK thanks, I am in the evening and help You farther :-)

Dychowski
23-03-2014, 12:57
Hi mate,

I think, that only sensible exit in Your situation now, there is search rom Android 3.2 and to flash him from pit, I put him here to You :

https://mega.co.nz/#!UwJnXQ5Q!J4RKrAumbFWPaDfcp_UeYsERZ5s0O-ivoEahBUzbmco

This should restore the correct work tablet and make flash then the newest rom.
To make root then and you can calmly work but to restore tablet to normal functioning first.

Best regards

Warloon
23-03-2014, 21:56
Hi mate,

I think, that only sensible exit in Your situation now, there is search rom Android 3.2 and to flash him from pit, I put him here to You :

https://mega.co.nz/#!UwJnXQ5Q!J4RKrAumbFWPaDfcp_UeYsERZ5s0O-ivoEahBUzbmco

This should restore the correct work tablet and make flash then the newest rom.
To make root then and you can calmly work but to restore tablet to normal functioning first.

Best regards

Thanks for advise, but how do i can flash ROM, what program sould i use to flash, Odin dont work properly.

Dychowski
23-03-2014, 23:15
Thanks for advise, but how do i can flash ROM, what program sould i use to flash, Odin dont work properly.

Remove from PC this Odin 3.07, download Odin 1.85 and 1.87, prepare rom 4.0.4 for Russia and flash.
As he will not go without Pit, make flash from PIT which I gave You.
Remember he was Odin and rom in the same catalogue !!
You make settings in Odin just later first you connect tablet !!
Make me screen from Odin 1.85 and 1.87 that he does not want to go and paste him here.

waldemarz
23-03-2014, 23:20
Warloon Install rom by Odin 1.85, but it will work well with Rom 4.04

Warloon
24-03-2014, 12:54
Remove from PC this Odin 3.07, download Odin 1.85 and 1.87, prepare rom 4.0.4 for Russia and flash.
Make me screen from Odin 1.85 and 1.87 that he does not want to go and paste him here.

Odin gave:
<ID:0/022> Added!!
<OSM> Enter CS for MD5..
<OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable..
<OSM> Please wait..
<OSM> P7310XXLPV_P7310OXELP5_HOME.tar.md5 is valid.
<OSM> Checking MD5 finished Sucessfully..
<OSM> Leave CS..
<ID:0/022> Odin v.3 engine (ID:22)..
<ID:0/022> File analysis..
<ID:0/022> SetupConnection..
<ID:0/022> Initialzation..
<ID:0/022> Get PIT for mapping..
<ID:0/022> Firmware update start..
<ID:0/022> boot.img.md5
<ID:0/022> NAND Write Start!!
<ID:0/022>
<ID:0/022> Complete(Write) operation failed.
<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)
6145

Warloon
24-03-2014, 12:56
Warloon Install rom by Odin 1.85, but it will work well with Rom 4.04
Cant install any ROM - Odin wount work properly...

Dychowski
24-03-2014, 13:02
Next option :

http://androidcentral.us/2013/09/how-to-fix-firmware-upgrade-encountered-an-issue-on-kies/

Back to the fabriq firmware.

Warloon
24-03-2014, 13:35
Next option :

http://androidcentral.us/2013/09/how-to-fix-firmware-upgrade-encountered-an-issue-on-kies/

Back to the fabriq firmware.

:confused: KIES write that my GT-P7310 not support Initialization you wrote
may be it recognized badly?

what else can I do?

Dychowski
24-03-2014, 14:43
:confused: KIES write that my GT-P7310 not support Initialization you wrote
may be it recognized badly?

what else can I do?

Sorry, I forgot that and tablet and he will not let oneself the battery here take out, my fault :-).
Give me the time, he will consult with my crew and we will see if they have some idea.

greenman
24-03-2014, 18:19
Its begun after trying to thetering my tablet to mobile phone - all wrote to must have root, and as usual want to make system faster - upgrade, update and up to date :)
Can we just confirm what you are trying to do?

Is tethering the main aim?
The GT P7100 has wifi, bluetooth and usb 2.0 for data connection.

Which do you wish to use, and which phone do you want to connect to?
Also, do you have a phone data plan that allows tethering??

The easiest way to get mobile data connection to a mobile phone is to set the phone up as a wifi hotspot.
Is this possible with your phone?

Dychowski
24-03-2014, 21:28
Unfortunately unpleasantly I but we gave professional advice Your problem and nobody knows the solution of the problem despite the sincere desires of the help we are helpless.

Best regards

Warloon
24-03-2014, 21:28
Sorry, I forgot that and tablet and he will not let oneself the battery here take out, my fault :-).
Give me the time, he will consult with my crew and we will see if they have some idea.

OK, I will wait may be somebody else can give an advice, but now i have time for my child (my wife is ill get some flu and have a temperature) and will watch forum too seldom...

Dychowski
24-03-2014, 21:30
OK, I will wait may be somebody else can give an advice, but now i have time for my child (my wife is ill get some flu and have a temperature) and will watch forum too seldom...

Occupy oneself the family OK and I still nights will look for solutions because I do not like subjects not ended the success :-).
I wish the health for Your wife.

Best regards
Andrew

Warloon
24-03-2014, 21:36
Can we just confirm what you are trying to do?

Is tethering the main aim?
The GT P7100 has wifi, bluetooth and usb 2.0 for data connection.

Which do you wish to use, and which phone do you want to connect to?
Also, do you have a phone data plan that allows tethering??

The easiest way to get mobile data connection to a mobile phone is to set the phone up as a wifi hotspot.
Is this possible with your phone?

No tethering is not the main aim, but it make a push to. I want to root my tablet and get latest (or as later as i can) firmware (now I have Android 3.1).
I think ROOT is main aim, because it needs a lot of program.
I have Samsung GT-C5212i and bt DUN program on tablet and want to use it as modem by bluetooth (it haven`t wifi).

greenman
24-03-2014, 23:39
No tethering is not the main aim, but it make a push to. I want to root my tablet and get latest (or as later as i can) firmware (now I have Android 3.1).
I think ROOT is main aim, because it needs a lot of program.
I have Samsung GT-C5212i and bt DUN program on tablet and want to use it as modem by bluetooth (it haven`t wifi).
Getting latest firmware is by Kies.
Here is the top 10 latest P7310 firmware :
http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-P7310&pcode=0#firmware

Warloon
25-03-2014, 12:29
Occupy oneself the family OK and I still nights will look for solutions because I do not like subjects not ended the success :-).
I wish the health for Your wife.

Best regards
Andrew

Thanks a lot, but i think there are new problem :( yesterday I flash with Odin and use PIT file - now recovery menu is gone, I can use only Download menu...

Warloon
25-03-2014, 12:31
Getting latest firmware is by Kies.
Here is the top 10 latest P7310 firmware :
http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-P7310&pcode=0#firmware

Sould I take the country already installed or it does not matter for update?

greenman
25-03-2014, 13:33
Sould I take the country already installed or it does not matter for update?
Update with Kies and you keep the correct combination of phone Product Code and firmware CSC.
Your phone will then continue to update with Kies/OTA.

Install a different firmware (using Odin) and you lose Kies updates.
All updates in the future will have to be installed with Odin.

Odin is a very good firmware installer, so many people prefer this method.

Your choice.:)

Warloon
25-03-2014, 14:11
Update with Kies and you keep the correct combination of phone Product Code and firmware CSC.
Your phone will then continue to update with Kies/OTA.

Install a different firmware (using Odin) and you lose Kies updates.
All updates in the future will have to be installed with Odin.

Odin is a very good firmware installer, so many people prefer this method.

Your choice.:)

You dont undestand: I already have installed CSC - XEU UK & Ire but want to install SER Russia because Im from Ukraine its a closest region. Sould I download XEU upper version or can use last one for Russia

I solve the problem but only half: flash bootloader, flash stock recovery then flash clockmod recovery and finally flash P7310XXLPO_P7310XEULPO_HOME. Its start but nothing esle, just flasing logo... what do I do wrong?

greenman
25-03-2014, 14:32
Thanks a lot, but i think there are new problem :( yesterday I flash with Odin and use PIT file - now recovery menu is gone, I can use only Download menu...

This does change my previous answer :p

First of all try this Kies method to try and install the correct firmware on your tab.
http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/general/guide-how-to-reinstall-stock-firmware-t1978840

This may not work as Kies may say 'cannot initialize'

If not, please come back.

greenman
25-03-2014, 14:39
There is no reason why you should not be able to install this SER version.
It is the same android version, so no different in terms of performance or features.
It is more likely to have your preferred language(s).

http://www.sammobile.com/firmwares/3/?download=12730

greenman
25-03-2014, 14:42
I solve the problem but only half: flash bootloader, flash stock recovery then flash clockmod recovery and finally flash P7310XXLPO_P7310XEULPO_HOME. Its start but nothing esle, just flasing logo... what do I do wrong?

Go into CWMRecovery and Clear cache, then Clear Dalvik cache, then Clear data/Factory reset to clear away any conflicts that are stopping your Tab from booting.

Warloon
25-03-2014, 18:42
Go into CWMRecovery and Clear cache, then Clear Dalvik cache, then Clear data/Factory reset to clear away any conflicts that are stopping your Tab from booting.

I already clean cache, but it didnt help. I not seen "then Clear Dalvik cache" menu, just only "Clear data/Factory reset", but I know that this command will erase all my data, pitty to lose it.
? Dychowski gave an advise to start update from Androin 3.2 and up step by step. May be this is a problem. Going to search I-net for further details... But still by gratefull for your advise.

greenman
25-03-2014, 19:03
I already clean cache, but it didnt help. I not seen "then Clear Dalvik cache" menu, just only "Clear data/Factory reset", but I know that this command will erase all my data, pitty to lose it.
? Dychowski gave an advise to start update from Androin 3.2 and up step by step. May be this is a problem. Going to search I-net for further details... But still by gratefull for your advise.
You do not have a custom recovery (CWM) but a stock recovery.

No problem.
It is a problem though if you don't Clear Data/Factory reset, as this is the important command to unfreeze the bootloop.

Warloon
25-03-2014, 22:04
You do not have a custom recovery (CWM) but a stock recovery.

No problem.
It is a problem though if you don't Clear Data/Factory reset, as this is the important command to unfreeze the bootloop.
And what sould I do with this stock recovery? Flash it again or flash a custom one? My battery is low and tab does not want to charge right now.
Made a Clear Data/Factory reset - tired to search exit - will install all of lost program later...

Dychowski
25-03-2014, 22:09
And what sould I do with this stock recovery? Flash it again or flash a custom one? My battery is low and tab does not want to charge right now.

First wipe data and wipe cache and next step, flash rom open :D

greenman
25-03-2014, 22:14
And what sould I do with this stock recovery? Flash it again or flash a custom one? My battery is low and tab does not want to charge right now.

With low battery, do not factory reset.
Can you charge tthe battery?
You need at least 70% to carry out the reset in safety.
If you run out of battery power during reset you can brick your tab.

Dychowski
25-03-2014, 22:16
Just I know green but I make flash even on 30% and it is OK, 70% this such super safe for noobe :-)

greenman
25-03-2014, 22:32
Just I know green but I make flash even on 30% and it is OK, 70% this such super safe for noobe :-)

I know, but you know me - Mr Safe. :)

Dychowski
25-03-2014, 22:34
I know, but you know me - Mr Safe. :)

Yes I know but you know me - Mr. Freak :cool:

greenman
25-03-2014, 22:38
Yes I know but you know me - Mr. Freak :cool:
A perfect match.
Ying and yang. ;)

Dychowski
25-03-2014, 22:41
A perfect match.
Ying and yang. ;)

Not, this is not the perfect match, then the perfect team :D , one cools down customers, second warms up :-)

Warloon
26-03-2014, 13:15
Not, this is not the perfect match, then the perfect team :D , one cools down customers, second warms up :-)

I glad that you are in a good mood. I did it and after that tab show me 17 % battery. It OK but I loose all my programs, photos and videos with my son i didn`t write to notebook. My wife going to smother me...
And there is another problem: notebook cant seen tab, Windows couldn`t recognize...

greenman
26-03-2014, 13:21
I glad that you are in a good mood. I did it and after that tab show me 17 % battery. It OK but I loose all my programs, photos and videos with my son i didn`t write to notebook. My wife going to smother me...
And there is another problem: notebook cant seen tab, Windows couldn`t recognize...
There was no way of saving your data unfortunately.

To get Windows to recognise your device.
Install and update Kies.
Connect your Tab and let windows install any drivers.
Windows will inform that new hardware found and also when finished, that drivers have been installed and working.

Warloon
26-03-2014, 13:26
There was no way of saving your data unfortunately.


Please give me a link to read to get more information about Android: how to use, where to update - want be a advanced user :)

Dychowski
26-03-2014, 13:26
There is still the different option... if the problem has from Odin and problem with loading, he can be damaged the nest usb.
The service of gsm will check this in 15 minutes, the exchange costs now maybe this little the problem will solve and not rub off foto and the different data.

Warloon
26-03-2014, 13:52
I am very grateful to you both for your help, but I forced myself to continue to add yourself programs that are eliminated ...
But I'll be back later for another tablet should make root main goal :)

greenman
26-03-2014, 13:55
Please give me a link to read to get more information about Android: how to use, where to update - want be a advanced user :)
You are in the right place already :)

Warloon
27-03-2014, 16:43
There was no way of saving your data unfortunately.

To get Windows to recognise your device.
Install and update Kies.
Connect your Tab and let windows install any drivers.
Windows will inform that new hardware found and also when finished, that drivers have been installed and working.
Didnt work, after install KIES Windows does not recognize anyway. MAy be cable is broken?

greenman
27-03-2014, 17:13
Didnt work, after install KIES Windows does not recognize anyway. MAy be cable is broken?
Is the USB lead of original quality?
I have some devices that use a USB lead for charging, but they are no use for data connection.
The data cables are thicker.

Warloon
28-03-2014, 12:27
Is the USB lead of original quality?
I have some devices that use a USB lead for charging, but they are no use for data connection.
The data cables are thicker.
I think it is original, because with it I flash my Tab two days before by Odin.

Warloon
29-03-2014, 15:14
I think it is original, because with it I flash my Tab two days before by Odin.
Im back again :-) cant root my Tab: framaroot doesnt work, root-original cant copy to root-folder... But still want to root...

greenman
29-03-2014, 15:54
Im back again :-) cant root my Tab: framaroot doesnt work, root-original cant copy to root-folder... But still want to root...
This is taking much longer than it should ................. you are very patient :)

It is time for another review.
Can you install this app?
https://play.google.com/store/apps/details?id=org.vndnguyen.phoneinfo

Post your :
Product Code
Baseband version
PDA version
CSC version
Android version

Also can you get your Tab into download mode OK?

Warloon
29-03-2014, 21:41
This is taking much longer than it should ................. you are very patient :)

It is time for another review.
Already have

Product Code - empty field
Baseband version - empty field
PDA version - P7310XXPLV
CSC version - P7310OXELP5
Android version - 4.0.4

Also can you get your Tab into download mode OK? - Yes I do.

greenman
29-03-2014, 23:04
Already have

Product Code - empty field
Baseband version - empty field
PDA version - P7310XXPLV
CSC version - P7310OXELP5
Android version - 4.0.4

Also can you get your Tab into download mode OK? - Yes I do.

The first thing we need to do is get your PC to recognise your Tab.
1. Can you open Kies and make sure it is up to date.
2. With your Tab on, connect with USB lead.
3. Open device manager on your PC and check for any errors with the connection.
4. If error, uninstall drivers and KIES. Turn off PC and start again with fresh install of Kies.

5. If Tab still not recognised by PC then try another USB port on PC (always use one from the back so connecting directly onto motherboard of PC)
6. If still a problem it is either the USB lead or the Tab.
7. On the Tab, go to settings > storage and Factory reset.
Now connect to Kies again and see if any new drivers are installed.

Check by this link also:
http://support-us.samsung.com/cyber/popup/iframe/pop_troubleshooting_fr.jsp?modelname=GT-P7310/M16&from_osc=&idx=406947&modelcode=&

clmedina
04-04-2014, 13:05
I have a a GT-P7300 with 3G, It just ask a password when poweron after a samsung logo...

I use odin with a stock firmware, and use a pit too.... but there are some warnings and errors...
http://imageshack.com/a/img855/267/okx2.jpg

There are some solution?

greenman
04-04-2014, 15:05
@ clmedina
As you were using a PIT file, I take it you were having problems before trying to install the firmware.
(If not, you should not have used a PIT file)

Can you link to the firmware and PIT file used?

This link has instructions on installing firmware with Odin.
Perhaps you can compare to what you did.
http://nasirtech.blogspot.co.uk/2013/12/xxlqj-ics-404-official-rom-galaxy-tab-8-9-gt-p7300.html

clmedina
04-04-2014, 19:12
P7300XXLQ6_P7300OXALQ6_P7300XXLQ6_HOME.tar.md5

p5_0614.pit

Can you help me with some files to test (firmware and pit?


Cleber

greenman
04-04-2014, 20:11
P7300XXLQ6_P7300OXALQ6_P7300XXLQ6_HOME.tar.md5

p5_0614.pit

Can you help me with some files to test (firmware and pit?


Cleber
You said in post 71 that you are asked for a code after the Samsung logo.

Is your Tab locked to a mobile network?
If you bought it through a mobile network provider then locking to the network is quite common.

If this is the case, then you must unlock from the network before trying to install another firmware.

Warloon
04-04-2014, 21:54
P7300XXLQ6_P7300OXALQ6_P7300XXLQ6_HOME.tar.md5

p5_0614.pit

Can you help me with some files to test (firmware and pit?


Cleber

may be `m wrong but some posts ago I find that you should not use "pit" file if you use pda (tar, md5) file from ROM

greenman
04-04-2014, 22:05
may be `m wrong but some posts ago I find that you should not use "pit" file if you use pda (tar, md5) file from ROM
It is not recommended to use a PIT file until everything else has been tried.
But once that point has been reached, to flash a PIT and firmware tar.md5 file is the usual way.

Warloon
11-04-2014, 22:31
It is not recommended to use a PIT.

Found bad chain - lead was damaged. Buy a new one & going to reflash custom ROM CWM. Will write after...
I did it - I have root access. Thanks to all for help :)