SamMobile - Powered by vBulletin
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 18
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    12

    How to Change the User Agent?

    m.facebook has a Design, but i dont see that.

    I think its the UserAgent of my Browser. I delete cache and cookies and restart the mobile often.
    How can i change that?
    Or is it another problem, because of the design.

  2. #2
    Administrator OguzT's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    1,259
    Hmm i dont think that you can do it. But you can give this a try.[ Login above or register to see download links. ]

    Or you can try an other browser.
    Voluntas, [ Login above or register to see download links. ], [ Login above or register to see download links. ]....
    But im not sure that they can help..

    greetz fRaZOR
    Last edited by OguzT; 11-10-2011 at 14:46.
    [B]Read the rules || Search before opening a thread || Use the "Thanks" - Button || Firmware-Page

  3. #3
    Senior Member mylove90's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    108
    I assume that you are using bada 1.2 in this post
    Here is the steps for changing user agent (take a copy of your user agent before changing it as a backup)
    1. Enter the code : *#33284*# >>>change the debug level to MID (middle)
    2. Enter the code : *#7092463*# >>> Module Settings>>>Browser>>>UAgent
    3. Choose on of these user agents
    Oper9 PC : Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; U; en; rv:1.8.1) Gecko/20061208 Firefox/2.0.0 Opera 9.50
    Google Chrome PC : Mozilla/5.0 (Windows NT 6.0) AppleWebKit/535.1 (KHTML, like Gecko) Chrome/13.0.782.112 Safari/535.1
    Ipad :
    Mozilla/5.0(iPad; U; CPU OS 4_3 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/533.17.9 (KHTML, like Gecko) Version/5.0.2 Mobile/8F191 Safari/6533.18.5
    Iphone :
    Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 4_0 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/532.9 (KHTML, like Gecko) Version/4.0.5 Mobile/8A293 Safari/6531.22.7
    Galaxy SII
    Mozilla/5.0 (Linux; U; Android 2.3.3; es-us; GT-I9100 Build/GINGERBREAD) AppleWebKit/533.1 (KHTML, like Gecko) Version/4.0 Mobile Safari/533.1


    4.
    Enter the code : *#33284*# >>> change debug level to LOW

    Best Regards
    Follow Forum Rules
    Don't spam threads
    Don't ask about Firmwares dates

  4. #4
    Administrator OguzT's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    1,259
    nice from where do you have it

    P.S. You mustnīt change Debug -Level to low at least not if you have KH3 FW
    [B]Read the rules || Search before opening a thread || Use the "Thanks" - Button || Firmware-Page

  5. #5
    Member
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    46
    Which is the best user agent to use in Wave S8500 ?

  6. #6
    Senior Member mylove90's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    108
    Well....i use iphone user agent
    it is a good one..try it

    Best Regards
    Follow Forum Rules
    Don't spam threads
    Don't ask about Firmwares dates

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    12
    Quote Originally Posted by mylove90 [ Login above or register to see download links. ]
    Well....i use iphone user agent
    it is a good one..try it

    Best Regards
    Whats the differenz?
    With this User Agent the new m.facebook.com design and functions arent appear. -.-

  8. #8
    Senior Member mylove90's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    108
    we all know that there is a lot of sites that have a dedicated iphone pages
    let's make a test together
    open daily motion with normal bada UA and you will get the full daily motion website with flash which lags a little bit on KH3
    now open daily motion with Iphone UA and you will find yourself with a mobile web page which is fast to load and easy to use
    Iphone has got a lot of pages in current stage so its UA is the right choice

    Best Regards
    Follow Forum Rules
    Don't spam threads
    Don't ask about Firmwares dates

  9. #9
    Member
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    46
    and what about Ipad or Galaxy S2 user agents ? And chrome also.

  10. #10
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    9
    Did anyone got backup the original Ugent of Samsung Wave? The iPhone Ugent isnt function well >.<

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •